Një ngjarje e rëndë ka ndodhur pak më parë në Shkodër. Sipas informacioneve, mësohet se një bombul gazi ka shpërthyer në një banesë në lagjen “Gurec” të Shkodrës, dhe janë shkaktuar dëme materiale. Ndërkohë në banesë ndodhej vetëm një person, por fatmirësisht nuk është lënduar.

Shërbimet zjarrfikëse kanë ndërhyrë në kohë duke bërë të mundur shuarjen e flakëve.

 


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here