Dy njerëz janë vra.re, duke përfshirë një pacient të shtruar në Covid-19, pasi një ish-ushtar, i veshur me uniformë luftarake dhe një beretë të kuqe, sulmoi një spital në terren të koronavirusit në Provincën Pathum Thani.

Duke folur për Reuters të Enjten, pak pasi ndodhi sulmi, Shefi rajonal i Policisë Amphol Buarabporn tha se një hetim fillestar sugjeroi se gjuajtësi i ngatërroi pacientët Covid-19 për të varur nga droga, duke shtuar se ai i urrente përdoruesit e dro.ges.

Buarabporn konfirmoi se sulmuesi, një ish-ushtar, që besohet të jetë 23 vjeç, kishte vra.re dy njerëz. Një pacient, u vra në spital, ndërsa një punëtor dyqani u qëllua për vdekje për një mosmarrëveshje në Bangkok.

Spitali fushor në Pathum Thani, ku ish-ushtari qëlloi kishte qenë më parë një qendër rehabilitimi e ilaçeve dhe ishte rivendosur për të trajtuar pacientët Covid-19.

Pamjet nga CCTV tregojnë se burri, i identifikuar nga mediat lokale si Kawin Saengnilkul, me një beretë të kuqe, veshje të plota luftarake dhe markimin e një arme, hyri në spital dhe shkaktoi një viktimë.
Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here