TURQI

Një shpër.thim i fuqishëm bo.mbe ka ndodhur në Iskenderun të Turqisë.

Dyshohet se një person fillimisht ka që.llu.ar ndaj policisë dhe më pas ka shpë.rthyer edhe bo.m.bën që kishte me vete, duke hedhur kështu vetën në erë.

Forca të shumta policie në vendin e ngjarjes. Autoritetet nuk kanë dhënë akoma informacion rreth shkakut të shpërthimit.

The post Ngjarje në Turqi appeared first on Roba Da Albanesi.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here