Një aksi dent i rëndë ka ndodhur mesditën e sotme në Cërrik.

Burime nga policia thanë se ngjarja e rëndë ka ndodhur në rrugën Elbasan-Cërrik, ku vik timë ka mbetur një i moshuar.

Një makinë ka përplasur një motor, ku po udhëtonte 75-vjeçari, i cili pas përplasjes ka gjetur vdekjen.

Përplasja fatale ka ndodhur në fshatin Gjergjan, të Cërrikut.

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here