ELBASAN

Një aks.ident i rëndë ka ndodhur në mbrëmje në fshatin Vidhas, në Elbasan.

Dy automjete janë përplasur me njëra-tjetrën dhe për pasojë dy persona kanë mbetur të pla.gosur rëndë.

Automjetet janë përplasur kokë më kokë në afërsi të Institucionit të Paraburgimit. Në ak.sident janë përfshirë një BMW X 6 dhe nje Golf 4

Shkak dyshohet të jetë bërë shpejtësia e lartë.

/RDA News

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here