Një ngjarje tejet e rëndë ka ndodhur pak minuta më parë në Kryeqytet. Sipas informacioneve paraprake, bëhet me dije se një aksident është shënuar pak më parë në Misto Mame, në rrugën “Thoma Goxhaj”.

Mësohet se shofer ka qenë një 17 vjeçar i cili pas aksidentit ka dalë nga mjeti dhe është larguar me vrap.

Vijon…


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here