Ngrihet alarmi, Autoritetet shqiptare në lëmbë, zhduket ish-Shefi i Policisë, ku u pa ai dhe me kë foli për të fundit herë? –

Autoritetet shqiptare janë ngritur në këmbë pas alarmit të dhënë nga familja e ish-drejtorit të Policisë së Ulqinit, Rudolf Elezoviç, i cili prej datës27 maj është zhdukur.

Elezoviç ka humbur në kufirin mes Shqipërisë dhe Malit të Zi, në zonën mes fshatrave Pentar dhe Reç. Kohët e fundit ai ka punuar se sektorin e anti trafikut në policinë e kufirit të Malit të Zi.

Humbja e tij ka ngritur në këmbë edhe policinë shqiptare ku mësohet se në bashkëpunim kanë qenë duke hetuar trafikun dhe goditjen e trafikut në dy anët e kufirit.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *