Nis mbledhja e Kryesisë së PD-së, demokratët shqyrtojnë kandidaturat për përzgjedhjen e kryetarit

Nis mbledhja e Kryesisë së Partisë Demokratike për shqyrtimin dhe më pas miratimin e kandidatëve për kryetar të PD-së.

Në mungesë të kreut aktual të demokrat, Lulzim Basha, për shkak të konfliktit të interest, mbledhja e Kryesisë do të drejtohet nga dy nën/kryetarët dhe Sekretari i Përgjithshëm, Gazmend Bardhi.

Kujtojmë se, në garën për kryetar në PD-së deri më tani janë regjistruar 9 kandidatë, Lulzim Basha, Agron Shehaj, Fatbardh Kadilli, Edith Harxhi, Ibsen Elezi si dhe 4 anëtarë të strukturave emrat e të cilëve nuk janë bërë ende publike, por që do të jenë pjesë e listave të shqyrtimit.

.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *