Presidenti Ilir Meta ka reaguar me shpejtesi pas deklarates se Taulant Balles per nisjen e procedurave te shkarkimit te tij.

REAGIMI I PLOTE

Të përqëndrohemi në mbylljen e procesit zgjedhor. Asgjë nuk ka përfunduar!
Të vazhdojë administrimi i çdo kontestimi dhe ankese deri në rinumërimin e votës së fundit.
Detyrë e të gjithë subjekteve të ndjekin procesin deri në fund.
Mos u merrni me “shashka”, por me hetimin e krimeve zgjedhore! 🇦🇱


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here