“Një bi ia bën si mashkullit dhe femrës”, Graciano i kundërpërgjigjet Fatjonit në “PërPuthen”

0
33

This post has already been read 29 times!

Pasi pohoi se është bi, Graciano u komentua shumë në studion e “PërPuthen”.

Vajzat u ndanë në dy pjesë, Shqipja dhe Fjorela u shprehën se nuk do të dëshironin që të kishin një marrëdhënie me një bi, ndërsa Ana dhe Tea u shprehën se nuk e kanë aspak problem këtë pjesë.

Këto deklarata, Fatjoni i cilësoi si të pavërteta. Sipas tij, vajzat nuk po tregohen të sinqerta dhe duke njohur karakterin e tyre, e dinë se ata nuk do ta pranonin Gracianon.

Ndërsa Graciano zgjodhi të sqaronte edhe njëherë Fatjonin se “kur je bi ia bën si mashkullit dhe femrës”.

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here