Një përballje e ashpër mes Selimit dhe Jamanit – Korrieri.net


Selim fton Jamanin për t’u ballafaquar. Seher mëson për përballjen mes tyre dhe shkon të parandalojë konfliktin. Selin kërcënon Jamanin me pistoletë ndërsa ky i fundit qëndron sypatrembur përballë tij.

Seher arrin në kohë, por zgjedhë të shkojë pas Selimit. Jaman jep urdhër që të mësojë më shumë informacione për Selimin. Seher i kërkon Selimit të mos ngatërrohet me Jamanin pasi ka frikë se diçka e keqe mund t’i ndodhë.

Ikbal vendos të përdorë sërish Selimin për planin e rradhës.


Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *