Me këmbë në timon dhe duke sfiduar çdo mjet sigurie një i ri ka rrezikuar veten dhe të tjerët në rrugët e vendit tonë.

Faqja “Aksidentet rrugore” ka publikuar videon e një të riu i cili nuk zgjedh që të udhëtojë me duar në timon ashtu si bëjnë të gjithë njerëzit, por gjysmë i shtrirë me këmbë në kroskot teksa dëgjon muzikë me volum të lartë.

Kujtojmë që pak ditë më parë një tjetër i ri, xheroi një vidieo ku shihej që teksa makina ishte një ecje ai hypte lartë kabinës, i cili u identifikua dhe u arrestua nga policia e Shtetit.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here