Njihuni me 14-vjeçarin tri m, ai u shp ëtoi jetën disa familjeve nga fl akët e zja rrit: I thashë vetes duhet ta bësh ata duhet të jetojnë!

0
24

This post has already been read 19 times!

Të gjithë kemi fr ikë nga z jarri dhe për këtë gjë nuk duhet fa jësuar askush. Nga ”Bild” raportohet se një zjarr i madh ka rënë në një bllok banesash në Brandhaus.

AZR, Brandhaus II | ACS-Partner

Por një djalosh vetëm 14 vjeç ka arritur të shpëtojë disa familje nga fla kët e zja rrit. Si raportohet dera kryesore e pallatit ku ra zja rri ishte e b llokuar por djaloshi 14 vjeçar ka arritur ta hap.

Deni ka treguar:

I thashë vetes t’i duhet ta bësh ose ata njerëz do të vde sin dhe do të ngelet t’u në ndërgjegje. Unë do ndihesha keq nëse atyre do u ndodhte gjë. Ndihem mirë tani që i shpëtova, ata do jetojnë.

Brandhaus II: A Building Conceived to be Set on Fire – SOCKS

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here