Njihuni me gruan që lindi tetënjakë, rrëfimi i saj të prek shpirtin: Po i rris e vetme se burri më la

0
23
**EXCLUSIVE** Photo Credit: MOVI Inc. Date: December 11th 2017\\nNatalie 'Octomom' Suleman cooks up a family meal for her 8 children, the only surviving Octuplets in the world, now 8 years-old at their home in Laguna Niguel,California. The family posed for some fun photos together before sitting down to a vegan dinner in the apartment they share with Sulemans other six children. Suleman talked about turning her back on the Octomom stigma and finally finding peace after contemplating suicide due to the stress of raising such a large family. The Octuplets, Makai, Josiah, Isaiah, Jonah, Maliyah, Jeremiah, Nariyah and Noah turn 9 in January.

This post has already been read 17 times!

Nataly Sulman në vitin 2009 lindi tetënjakë, e cila ishte një lajm tr onditës për gjithë botën, sepse ishte kjo dukuri ndodhi vetëm një herë. Të gjitha foshnjat lindën të shëndetshme.

Octomom' Nadya Suleman Celebrates Her Kids' 11th Birthday With Rare Pic – Hollywood Life

Mjeku i Natalie, Dr. Kamrava, impl antoi 12 embrione në mitrën e saj, i cili më vonë e humbi lice ncën e tij. Kryesisht janë transplantuar 2-3 embrione.

Në atë kohë, Nataly, e cila ishte e divorcuar, kishte gjashtë fëmijë që jetonin me të.

Emrat e tetënjakëve janë: Noeu, Mali, Isaia, Narya, Gjoni, Makai, Josia dhe Jeremia.

Nataly ka vendosur të luf tojë për 14 fëmijët e saj. Ajo po planifikonte të kthehej në shkollë dhe siguronte financiarisht fëmijët e saj pa ndihmën e publikut.

Gruaja që lindi tetënjakë, tetë vite nga lindja - inFokus

Solli në jetë tetënjakët, shihni sa janë rritur fëmijët sot - Gazeta Shqiptare Online

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here