ADNANI nga Shkupi, shqiptari që bëri të heshtin “KOMITI” Diten e djeshme ne lagjen Gjorqe Petrov te Shkupit tifo grupi maqedon Komitet i ofendua.

Në rrjetet sociale sërish është shfaqur dje një video ku shihet se si një grup i të rinjve maqedonas përdorin gjuhë të urrejtjes duke brohoritur “shqiptar i mirë, shqiptar i vd ekur”.

Diten e djeshme ne lagjen Gjorqe Petrov te Shkupit tifo grupi maqedon Komitet i ofen duan shqiptaret por kur disa krushq shqiptare qe mernin nuse u ndalen dhe dolen nga veturat dhe motoret ata iken nga frika dhe u shperndane menjeher.A ka dikushe qe se perkrah 😍

 

 

/RDA News

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here