Njoftim bombë nga Rinasi, ja çfarë duhet duhet të dinë ata që do udhëtojnë nga aeroporti –Tirana International Airport njofton të gjithë pasagjerët se tamponin PCR mund ta bëjnë edhe në aeroportin e Rinasit para udhëtimit.

Ndërkohë testi antigen nuk kryhet në aeroport.

Disa vende të BE kanë hequr kufizimet për Shqipërinë dhe duke zbatuar masat qytetarët e vendit tonë mund të udhëtojnë me avion nga Rinasi.
NJOFTIMI NGA TIA

Në vëmendje të pasagjerëve që janë të interesuar për të kryer tamponin PCR para udhëtimit, risjellim në kujdesin e vëmendjes suaj, që tamponi PCR mund të kryhet në aeroport dhe në çdo institucion tjetër të licensuar mjekësor. Antigeni, testi tjetër nuk kryhet në aeroport.
Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *