Ndonëse PS ishte gjithë sy e vesh për një reagim të Ilir Metës dhe një dorëheqje nga ana e këtij të fundit pasi para zgjedhjeve u shpreh se nëse PS merrte mandatin e tretë ai do dorëzonte mandatin e Presidentit. Por një gjë e tillë nuk ndodhi.

Kujtojmë se po para 25 prillit, kur Meta hodhi akuza të rënda ndaj Ambasadores së SHBA, Yur Kim, kryeministri Edi Rama paralajmëroi dy skenare për fatin e tij në Presidencë.

“Dy skenarë për Ilir Metën, skenari 1 ai të japë dorëheqjen, skenari 2 të nisim procedurat e shkarkimit me parlamenti ekzistues”, tha Rama para disa ditësh.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here