Nuk di nëse jam e lumtur se bota e di për ne, apo sepse… – Korrieri.net


Tashmë dyshja e ish-konkurrentëve të Për’Puthen nuk fshihen më. Melisa publikoi pak më parë një foto me Andin dhe i shprehu publikisht dashurinë e madhe  që ka për të.

“Nuk e di nëse jam e lumtur për suksesin e këngës apo për faktin se tani mund t’i tregoj botës së sa shumëtë dua. Oh prit, mbase vetëm për këngën pasi bota për mua je ti.”, shkruan Melisa.


Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *