Juli është nja nga konkurrentët e Përputhen më të pëlqyer nga publiku dhe u bë i famshëm fillimisht prej debatit që pati me Sindin teksa e krahasoi me vajin e Borshit.

Ajo që bie në sy tek pamja fizike e Julit janë kaçurrelat.

Së fundmi ai ka vendosur të ndryshojë look duke i shtirë flokët .

Një video të tij me lookun e ri e ka postuar në instagram autorja Olsa Muhamedi e cila është habitur gjithashtu me flokët e Julit e ndërsa e pyet se çfarë ka ndodhur që ai ka shtrirë kaçurrelat dhe Juli duke qeshur dëgjohet të thotë: “Gjëra që ndodhin”.

.
Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here