Nuk do punoja për një copë bukë? Vajza lë punën si gazetare dhe në ”profesionin” e ri fiton tre herë më shumë

0
52

This post has already been read 33 times!

Një 23-vjeçare nga Miami, SHBA, ka punuar si gazetare, pasi ishte diplomuar në atë fushë, por vendosi ta lërë atë punë dhe nuk është penduar, pasi vetëm duke postuar foto në Instagram ajo i ka të ardhurat tri herë më të larta.

ALEXA DELLANOS on Instagram: “I see paradise in your eyes.” | Tight jeans girls, Women, Fashion

Veç kësaj, modelja amerikane, e quajtur Alexa Dellanos, tani ka mundësinë të shëtitë me të dashurin e saj të pasur në të gjitha vendet e bukura të planetit, dhe të ndajnë me botën fotot e tyre joshëse, me bikini dhe avionë privatë.

Modelja tani kërkon 5000 dollarë për një postim me reklama në Instagram, dhe thotë se në fillim i ishte dukur e pabesueshme që në rrjete shoqërore mund të fitoje të ardhura të mira.

Alexa Dellanos y la atrevida foto desde la cama y en lencería | Telemundo Nebraska

Alexa Dellanos y su increíble transformación

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here