Nuk e la dheun e vetë dhe të ikte emigrant/ Shqiptari bën mrekulli me tokën e tij: Duar flori!

0
33

This post has already been read 21 times!

Një kodër me vreshta masive rrëzë Tomorit është vepër e pasionit të një agronomi dhe familjes së tij.

Sivjet më pak rrush - GazetaBlic

Në Fushë Peshtan familja e Flamur Pupës kultivon rrush vendi.

“Suksesi i arritur vit pas vitit bëri që profesionin e agronomit t’jua trashëgojë fëmijëve. Adi dhe Eneritani nuk kanë emigruar asnjëherë jashtë vendit”

Ruajta e traditës së rrushit vendas ka bërë që vreshta e tyre të përfshihet në guida.

Shtimi i sipërfaqes së vreshtave është sfida e radhës, por problemet me pronësinë e tokave të fermerëve ka bërë që ky projekt të ngelet pezull .

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here