Nuk e priste askush, zbulohet personazhi i njohur që do të jetë pjesë e këngës së Arsimit të “Përputhen”

Me të mbaruar emisioni “Përputhen”, shumë nga personazhet vazhduan me projektet e tyre – dhe një pjesë të madhe guxuan në një treg që nuk njeh konkurrencë.

Bëhet fjalë për tregun muzikor dhe bashkëpunimin e radhës do ta sjellë Arsimi dhe Eri, ku meganews.al ka zbuluar se do të publikohet në 27 Maj.

Megjitatë, surprizë është fakti se në krah të Arsimit shfaqet ish-konkurrentja e “Love Story”, Enxhi.

Nuk dihet se si janë bërë bashkë Enxhi dhe Arsimi, por vetëm nga fragmenti ii shkurtër i publikuar i këngës pritet që ajo të ketë një sukses.

Më poshtë disa foto të shkëputura nga klipi.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *