Një ngja rje e rëndë ka ndodhur në qytetin e Sarandës ky dy taksitë janë përfshirë në një ko nflikt, i cili ka përshk allëzuar deri në përdorimin e mjet eve të mpr ehta.

Mësohet se sh erri ka ndodhur mes dy taksistëve në Turizëm-Kanali i Çukës dhe si pasojë ka mbetur i pla gosur 24-vjeçari, Ismiraldo Hoxha, ndërsa au tori i ngarjes 32-vjeçari Bilal Lamçe është arre stuar nga policia.

I riu është pla gosur rëndë me sëpatë dhe i janë prerë tendinat e gishtave të dorës. Menjëherë Hoxha është dërguar me urgjencë në spitalin e Traumës në Tiranë.

Shkak për ngjarjen është bërë një kon flikt për motive të dobëta lidhur me klientelën, pasi vik tima punon taksist i licencuar ndërsa autori i palicencuar.

“Specialistët për Hetimin e Krimeve në Komisariatin e Policisë Sarandë arrestuan në flagrancë shtetasin B. L., 32 vjeç, banues në Tiranë, pasi dyshohet se si pasojë e një konflikti për motive të dobëta, ka goditur me sende të forta shtetasin I. H.” njofton policia.Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here