Nuk i dha bukë djalit të vogël derisa sa ai dha shpirt nga uria, njerkut ia japin mësimin disa burra për atë që bëri

0
32

This post has already been read 20 times!

Dh una ndaj grave është ktyher në një problem të madh. Por në Francë ka ndodhur një ngjarje shumë e rëndë.

Prisoners' revenge as killer who beat toddler until his insides ruptured then told him 'shut up' has skull broken in jail - World News - Mirror Online

Njerku i ka marrë jetën një djali të vogël vetëm 22-muajsh. Mësohet se ai e kishte që lluar derisa sa i vogli ndërroi jetë. Po ahstu ai e kishte lënë djalin e vogël pa ngrënë për shumë kohë, pasi nëna e tij kishte një udhëtim pune.

Sipas mjekëve i vogli ka ndërruar jetë nga uria. I vogli qante dhe më pas ai ia kishte mb yllur gojën dhe e keqja ndodhi.

Burri me mbierin O’Sullivan, 37 vjeç  u dë nua për atë që i bëri djalit të vogël dhe e mori në bu rg mësimin. Disa burra e kapën dhe e dhu nuan aq shumë sa dha shpirt për atë atë i bëri djalit të vogël.

Scumbag drug addict who beat baby stepson to death has skull smashed in prison | World | News | Express.co.uk

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here