Nuk i dhanë ushqim si duhet vajzës 2 ditëshe, e vogla jep shpirt/ Arsyeja që e lanë pa ngrënë do u rrëqeth: Si mundën nuk u erdhi keq?

0
17

This post has already been read 16 times!

Një ngjarje e rëndë shumë ka ndodhur. Një vajzë vetëm dy ditëshe ka humbur jetën, pasi prindërit e saj nuk e ushqyen si duhet.

foshnje

Nëna e saj refuzoi t’i japë qumësht gjiri, por i dha asaj pluhur kokosi dhe ujë. Kjo sepse ajo është vegane dhe nuk donte që vajza e saj të pinte qumësht.

Sipas ”Daily Star” të dy prindërit do të marrin një dë nim goxha të gjatë. Ata nuk e kishin ushyqur vajzën si duhet dhe truri i sa j ishte dë mtuar aq sa dhe dha shpirt.

Edhe pse mjekët u thamë që mos ta bënin në asnjë mënyrë, por ta ushqenin foshnjen e tyre si duhet ata nuk i dëgjuan këshillat.

Kjo ngjarje e rëndë ka ndodhur në Ausrtali.

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here