Nuk jam krenare që dolën pamjet –

Kryetarja e Gjykatës së Elbasanit, Enkeleda Kapedani ka reaguar serish pas nisjes se hetimit nga ILD për videot e publikuara në Tik Tok në ambientet e zyrës së saj.

“Unë si gjyqtare e kam të ndaluar të komentoj, por do pres me qetësi verifikimin e kësaj situate”, thekson Kapedani, ndërsa thotë se publikimi i tyre ka qëllim dëmtimin e imazhit të saj.

“As si individ as si gjyqtare nuk jam krenare për vidiot e publikuara. Shpresoj që ky sulm mos të jetë ndaj meje sepse jam grua dhe nene.

Ndërsa kërkoj ndjesë për cilindo që është ndjer keq nga ato video”, shprehet gjyqtarja.

REAGIMI I PLOTE

Qëndrimi im në lidhje me shpërndarjen e disa vidiove nëpër media.

Si gjyqtare në radhë të parë dhe si nënkryetare e Gjykatës ndjehem keq nga publikimi i këtyre videove vetëm për të më dëmtuar imazhin. Unë si gjyqtare e kam të ndaluar të komentoj, por do pres me qetësi verifikimin e kësaj situate.

As si individ as si gjyqtare nuk jam krenare për vidiot e publikuara. Shpresoj që ky sulm mos të jetë ndaj meje sepse jam grua dhe nene.

Ndërsa kërkoj ndjesë për cilindo që është ndjer keq nga ato video.

Dua të theksoj me forcë se asnjë insinuatë apo përbaltje nuk do më influencojnë të jap drejtësi dhe të punoj ndershmërisht si deri më sot.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *