Nuk pranoi ndarjen, 40-vjeçari shqiptar “çmendet” dhe bën veprimin e frikshëm ndaj gruas dhe fëmijëve –Një shqiptar 40 vjeçar e ka pësuar keq pasi është derguar në Gjykaten e Shkallës se Parë në Volo për gjykim me akuzën dhunim ndaj femijeve dhe gruas se tij, duke shkatërruar edhe pajisjet e brendshme te shtepisë se tij.

Akuza është bërë nga gruaja e tij 40 vjeçare e cila në polici ka akuzuar te shoqin për dhunë fizike, duke e lënduar atë deri në plagosje.
Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *