Nuk shpëton as Xhamia e Plumbit në Shkodër/ Objekti i shenjtë i mbushur kudo me ujë: Gjendja është e rëndë

0
15As Xhamia e Plumbit nuk i ka shpëtuar përmby tjes në Shkodër. Pavarësisht se reshjet e shiut kanë pushuar prej ditës së djeshme, uji nuk është tërhequr nga një pjesë e madhe e banesave dhe tokave në qytetin veriperëndimor.

Në Njësinë Administrative Dajç, hidrometri tregon një rritje prej 11 cm. Të paktën 9 banesa janë nën pushtetin e ujit.

Ndërkohë, bashkia Shkodër kërkon ndërhyrje emergjente nga Bordi Rajonal Lezhë për të bërë të mundur mbylljen fundore të argjinaturës së Darragjatit pasi uji vërshon në zonën e banuar.

.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here