Deri tani jane numëruar 5010 nga 5199 kuti

Ora 16:35- LSI humbet mandatin në Durrës, i cili i shkon PS. Teksa janë numëruar 5010 nga 5199 kuti, PS merr 74 mandate, PD 59, LSI 4 dhe PSD 3. Gjithsesi ky është rezultati i momentit dhe nga numërimi i çdo kutie në këtë qark mund të ndryshojë.


Previous articleBasha nuk dorëzohet, ja lëvizja e fundit qe pritet në selinë e PDLeave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here