“Mirmengjes Sulltan ( Rama ) Sulejmani. Me duket sheh dhe ti ate Doktori Mrekullive me keq se Ganiu im”, shkruan një ndjekës Ramës, ndërsa ai ia kthen “mua te me rroje sa malet Ganiu yt, se ti je i mire per ate spektaklin “Perputhen”, po per pune aha, s’e kap ku rre as Ganiun as mua.”

Pas këtij komenti të Ramës, qytetari në fjalë ia kthen duke i thënë “Edo emisioni Perputhem esht ber +40 te sfidoj bujrum.” Edhe kryeministri i komenton sërish, ndërsa fjalën e tij e shoqëron me figura (emoji) duke qeshur. “Jo jo, aty s’te konkurojme dot une me Ganiun ty”, i përgjigjet Rama.

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here