Një debat i nisur mes gazetarit Frrok Çupi dhe sociologut Ergys Mërtiri ka degraduar në sharje. Teksa po flisnin për pandeminë dhe po shkëmbenin mendimet, Çupi nuk ra në një mendje me Mërtirin dhe i kthehet atij me një fjalor banal në sy të gjithë të ftuarve ne studio dhe të gjithë publikut që i shihte përmes televizionit.

Debati ka degraduar duke kaluar në ofendime dhe sharje banale nga të dyja palët.

Debati i plotë:

Frrok Çupi: Që je një injorant ti, je kokrra injorantit, je kokrra hajvanit

Ergys Mërtiri: Ti je një copë gomari dhe përveç kësaj je edhe legen burrë. Ke gjithë jetën je marrë me pisllëqe, gjithë jetës je marrë me spiunllëqe. Dhe ty të gjitha Shqipëria të mban në gojë për spiunllëqe në sigurinë e shtetit. Ti je njeri që merresh me gratë i hyn grave nën fustan dhe i bën shkrime. Ti je njeri që ju futesh njerëzve në krevat dhe gjithë jetës e ke bërë këtë.

Frrok Çupi: Çfarë kam bërë, ma deklaro. Ti do ta paguash këtë që the.

Ergys Mërtiri: Kjo është e vërteta Frrok dhe ty të njeh gjithë Shqipëria. Ty ta njohin fytyrën dhe mua ma njohin.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here