“O të q*fsha motrë, ju q*fsha robtë”. Video nga Ekzekutimi i 38-vjeçarit, britma, lot dhe ulërima: Erdhi, erdhi…

Kanë dalë pamjet e rënda pak momente pas ekzekutimit të Delon Troqes në Vlorë, ku shihen familjarët e tij fare pranë trupit të pajetë.

Në videon e mëposhtme, shihen familjarët e Delon Troqes teksa shpërthejnë në britma dhe lot pas vrasjes së 38 vjeçarit, ndërsa trupi i tij qëndron në tokë. Një person dërgjohet të thotë “erdhi ambulanca erdhi”, kurse një djalë i ri (që mendohet se është vëllai i Delon Troqes) shan dhe përplas çfarë i del përpara.

38-vjeçari ishte i martuar dhe baba i një fëmije, ndërsa është ekzekutuar me breshëri plumbash në prani të vëllait të tij, te servisi i këtij të fundit në lagjen “Pavarësia”, te zona e Skelës pranë Pallatit të Sportit.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *