O zot ca tm erri, shkojne ne varreza dhe gjejne foton e gruas me gjilpera dhe penj

0
333

Shpesh kemi dëgjuar për aplikimet e asaj që quhet “magji”, kryesisht nga të vjetrit, e po ashtu edhe për efektet që ka patur tek personat të cilëve iu është “bërë”. Ka nga ata individë skeptikë, të cilët nuk besojnë në të tilla gjëra, por ka edhe nga ata që i kanë parë me sytë e tyre ngjarje të tilla e më pas ua kanë rrëfyer edhe të tjerëve. Një rast i fr ikshëm ka mbërritur .

Një grup vajzash kanë shkuar në va rrezat e Durrësit për t’u çuar lule të afërmve të tyre që nuk jetojnë më dhe janë përballur me një skenë super të frikshme. Ato kanë gjetur foton e një gruaje të masakruar në gjilpëra e penj dhe të shënjuar me kryqe të zeza.

Ndër të tjera, të shokuara nga skena që kanë parë ato shkruajnë :

Pershendetje! Sot ne va rrezat e dr jemi perballur me nje skene shume te fr ikshme. Gjetem 3 foto te personave te lidhur me fije dhe gjilpera. Dhe nje te nje djali te ri me kryqe te tille ne ball dhe ne goje. Mendojm qe eshte ma gji qe deri para pak e kishim vetem me te degjuar. Por sot jemi shokuar. Nese te duket interesante postoje te dijm dhe mendimin e njerzve te tjere pasi shum shpesh degjojm per magji. U shokuam. Si jepnim dot shpjegim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here