OSHEE jep njoftimin e rëndësishëm, këto janë zonat e Tiranës ku nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike –

Energjia elektrike do të ndërpritet për disa orë në disa zona të Tiranës ditën e nesërme. Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njofton se kjo ndërprerje vjen për shkak të rikonstruksionit të kabinave.

Zonat dhe oraret kur do të ndërpritet energjia:

Ndërsa nga ora 09:00-15:00 në rrugën “Taulantia”, rrugën “Kole Popa” dhe një pjesë në zonën e ish-Tregut Elektrik , një pjesë e pallateve pranë Ministrisë së Jashtme, po ashtu në bulevardin “Zhan Dark” dhe në rrugën “Kamëz-Valias, Kasall do të ketë stakim të energjisë.

Gjithashtu edhe në rrugën “Agon” dhe në rrugën “Ention Frroku” do të ndërpritet energjia nga ora 10:00 deri në 16:00.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *