Pacientë të shtruar në korridore dhe…A jemi drejt kolapsit si në Itali? Ja deklarata b.ombë nga Ministria

0
12
Nga Ministria e Shëndetësisë prej gati një jave është vlerësuar se situata në vend është një situatë alerti, nisur dhe nga incidenca e shfaqur në disa zona të vendit me numrin e lartë të infektimeve dhe rasteve me humbje të jetës në vend.

Në një lidhje Skype për “Wake Up”, zv.ministrja e Shëndetësisë, Eugena Tomini bëri të ditur se janë të zënë 90% e shtretërve në spitalet Covid.

E pyetur nëse rrezikojmë në një kolaps të sistemi shëndetësor, ajo tha: “Është një situatë shumë sensitive dhe po menaxhohet. Nuk besoj se në këto kushte do të ketë kolapsi të sistemit shëndetësor. I gjithë plani ka qenë që të mos kalojmë në kolaps. Besoj fort se nuk do të arrijmë në nivele të tilla”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here