“Pallati amësi dhe foshnjëri”

0
18


Spitali gjinekologjik i Tiranës përfundoi shumë shpejt. Në verën e vitit 1940 ai u përurua nga mëkëmbësi Francesco Jacomoni, bashkëshortja e tij Dona Maja, kryeministri Shefqet Vërlaci, etj.

Në shtypin e kohës paraqitet si “Pallati i mëmësisë” , apo pallati “Amësi dhe foshnjëri”. Ndërtesa cilësohej madhështore, “strehë për nëna dhe foshnja shqiptare”./55News.al

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here