Pamje apoka liptike nga për mbytjet/ Po udhëtonte me makinë, por uji i arriti deri te dritarja, ndodh mrekullia dhe kjo grua u shpëtua

0
27

This post has already been read 22 times!

Britania e Madhe është përballur me reshje të mëdha dhe erëra të for ta për shkak të stuhisë Alex.

Fotot/ Përmbytje “biblike” në Angli, njerëzit detyrohen të braktisin shtëpitë

Disa pamje të publikuara tregojnë një grua e cila është bll okuar nga uji teksa ishte duke udhëtuar me veturën e saj.

Uji ka mbuluar makinën e gruas dhe ajo e fr ikësuar nuk ka mundur dot të dalë në një vend të thatë. Menjëherë burri i saj ka ardhur në ndihmë për ta shpëtuar.

Reshjet e vazhdueshme të shiut kanë sjellë përmbytje në të gjithë vendin dhe si pasojë transporti është ndërprerë.

Fotot/ Përmbytje “biblike” në Angli, njerëzit detyrohen të braktisin shtëpitë

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here