Vitin e kaluar Xhamia e Madhe e Mekës ishte e zbrazur dhe muslimanët celebruan tLutje izoluar, ndërsa këtë vit Meka ishte shënuar për ruajtjen e distancës mes besimtarëve para Kabës – vendit më të shenjtë të fesë islame.

Çdo mbrëmje pas perëndimit të diellit besimtarët muslimanë do të ulen për të thyer agjërimin së bashku, me ushqim dhe me lutje, edhe pse sivjet masat e kufizimeve të pandemisë do të mbeten në fuqi.

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here