E rende/ Video tronditëse nga Kina, momenti kur gruaja ‘përpihet’ nga rrjedha e fortë e ujit

Kina është duke u përballur me përmbytje masive ditët e fundit. Mësohet se mbi 25 persona kanë gjetur vde.kjen, ndërsa, qindra të tjerë kanë humbur kontaktet me familjarët.

Së fundmi në rrjetet sociale është duke qarkulluar një video, ku një grua përpihet nga rrjedha e fortë e ujit. Fatmirësisht, disa persona, i hedhin një litar dhe ajo kapet fort pas tij. Më në fund ata arrijnë ta tërheqin dhe e nxjerrin gruan në një zonë të sigurt.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *