Pasi lehtësoi masat shtrenguese për sa i takon lëvizshmërisë, diten e sotme Greqia ka hapur dyqanet, por jo ato në qendrat tregtare.

Bashkësia e Sipërmarrësve në të gjithë Greqine e mirëpriti vendimin e Komitetit të Ekspertëve dhe ofron deri në 70 për qind ulje në artikujt e tyre për të gjithë qytetarët që prej muajsh kanë humbur rastin të bëjnë blerje si pasojë e izolimeve.

Por ky vendim nuk parashikon të njëjtën hapje në rajonet e Kozanit, Patrës dhe Larisas ku përhapja e virusit paraqitet më problematike.

“Situata do të mbahet nën kontroll”, tha kryeministri grek, “dhe nëse gjërat shkojnë mirë pas Pashkës do të hapim baret dhe restorantet.


Previous articleTermeti tund vendin ne oret e para te mengjesit, ja ku ishte epiqendra

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here