Para disa vitesh kjo grua shpëtoi një qenushe të verbër/ Qenushja i shpëtoi jetën; Historia do t’ju përlotë

0
10Në lu ftën kun dër ka ncerit është thel bësore ta kapësh të ke qen në kohë. Lauren Gauthier, 42 vjeç avokate ne Massachusetts, i detyron jetën Victoria-s, qenushes që vite më parë e adoptoi pasi e gjeti në rrugë, te ve rbër nga një sy dhe te pa ngrënë.

Në pranverën e vitit 2017, ndërkohë që gjendej në shtëpi, qenushja u fiksua tek fytyra e gruas, duke u përqendruar tek pjesa e hundës në anën e djathtë.

“Në atë moment kisha atë që mendoja se ishte në puçërr, por Victoria e shikonte me vëmendje, deri sa arriti ta prekte me hundën e saj” tregon Gauthier. Edhe kur ajo pikë e kuqe u venit, Victoria vazhdonte ta shikonte në atë pikë. “Më bëri të çmëndem”.

.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here