Parashikimi i Baba Vangës për Trump

0
91

This post has already been read 86 times!

Parashikimi i së ardhmes nga disa besohet dhe nga disa të tjerë jo, por duket se një grua e pazakontë e ka parashikuar shumë kohë më parë se Presidenti i 45-të i Shteteve të Bashkuara do të sëmurej.

Pothuajse në mënyrë dramtike, ajo tha se presidenti i 45-të amerikan do të sëmuret me një sëmundje misterioze, duke e lënë atë të shurdhër dhe me një tumor në tru.

Baba Vanga, nga Bullgaria, ka pasur suksesin më të çuditshëm në parashikimin e ngjarjeve të mëdha të dy dekadave të fundit.

Baba, e cila thuhet të ketë 85% sukses në parashikimet e saj dhe shumica e parashikimeve të saja kanë ndodhur.

Ajo kishte parashikuar ngjarjen e 11 shtatorit në Qendrën Botërore të Tregtisë në New York dhe Brexit .

E quajtur ‘Nostradamus i Ballkanit’ për parashikimet e saj, ajo thuhet se ka parashikuar shumë telashë dhe errësirë për vitin e ardhshëm.

Ajo nderroi jete 23 vite më parë, mirëpo ata që kanë një interes të madh në parashikimet e saj vazhdojnë të respektojnë veprën e Babës për të cilën disa pretendojnë se mezi pret 5079 vitin që ajo besonte se universi do të mbaronte.

Fill para humbjes së saj në moshën 85 vjeç ajo bëri një seri parashikimesh për vitin 2020.

Zbulimi më befasues është se jeta e Vladamir Putin dhe Donald Trump është në rrezik.

Presidenti rus mund të ketë një humbje jete e cila do t’i vije nga brenda Kremlini.

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here