Partia Demokratike nuk më don/ Mimoza Rexhvelaj deklaron “divorcin” Lufta me horrat me minifund është beteje e humbur –

Nga Mimoza Rexhvelaj

Falenderoj gjithë ata që zgjodhen të më votonin, i falenderoj që votat mi sollen me foto ti numëroj e qetë. Por duket se lista qënka parashkruar me fituesit, votimi nuk ishte reale dhe lista fituese lë për të dëshiruar

Fasada nuk i bën mirë një partie që njeh veç humbje, një partie që në themelet e saja duhet të kishte meritokracin, vlersim asetesh e kontributesh,demokracin, respektimin e vlerave. Mirënjohese secilit prej jush

Partia Demokratike nuk më don, edhe unë skam forcë më ta dua. Sepse lufta me horrat me minifund është betej e humbur. Si humbja si fitorja me ta nuk të jep lavdi

Nga ky moment Mimoza Rexhvelaj nuk ka asnjë lidhje me Partin Demokratike. Më vjen keq kjo parti nuk frymzon më Nuk eci dot me njerëz fallso, njerëz pamoral, njerëz pa shtyllë kurrizore

Këta nuk sjellin shpresë. Nuk frymzojnë se ky vend mund të bëhet. Be.tejat e mia do i bëjë me njerëzit e drejtë me ata që luf.tojnë për vlerat Rrugët tona ndahen këtu, uroj fort që të ringriheni Suksese në jetë

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *