Pas 40 ditësh te.rapi in.tensive, binjakët Sibel dhe Saraj fatmirësisht kanë arritur të fitojnë be.tejën me kor.ona.vir.usin.

Lajmin e njoftoi ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu, nëpërmjet një statusi në rrjetin social “Facebook”.

“Jeta triumfon” është shprehur ministrja, teksa ka publikuar foton e binjakëve nga materniteti “Mbretëresha Gerladinë”.

Statusi: #Jeta triumfon në maternitetin “Mbretëresha Geraldinë”, ku pas 40 ditësh në ter.api inte.nsive, binjakët Sibel dhe Saraj e kanë fituar be.tejën e jetës, falë kujdesit shembullor të mjekëve dhe infermierëve të këtij spitali”, shkruan Manastirliu.

Lajme të tilla të shtojnë jetën. Gjithmonë ka shpresë, edhe kur gjërat duken mision i pamundur.

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here