Pas të nxehtit afrikan, stuhia e shiut dhe breshërit përfshijnë qytetin shqiptarKOSOVE

Stuhia e shiut, shoqëruar me reshje breshëri kanë përfshirë ditën e sotme Podujevën.

Temperaturat e nxehta prej disa ditësh në Kosovë, duket se ua kanë lënë vendin reshjeve të shiut dhe ditëve me vranësira.

Ashtu si edhe në Shqipëri, Kosova u përball këto ditë me valën e të nxehtit afrikan, ndërsa sot u paralajmërua për stuhi dhe rrufe në disa qytete.

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.alShare:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *