Pasi u deklaruan për njëri-tjetrin dhe sqaruan disa prej çështjeve që i bënin të debatonin, Ledjana dhe Mevlani kërcyen një vallëzim duke i emocionuar të gjithë.

Të qeshur dhe të përqafuar ata i premtuan njëri-tjetrit që do të rregullonin disa prej gjërave tek vetja e tyre.

.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here