Pasojat e zgjedhjeve / Alimehmeti tregon çfarë pritet të ndodhë në fund të majit

Mjeki i njohur Ilir Alimehmeti i ftuar në “Wake Up” tregoi se pasojat e mosrespektimit të masave anti-Covid do të ndihen në javën e 3-4 të majit.

“Ka një rënie reale ta rasteve dhe kjo reflektohet edhe në shtrimet në spitale. Është një pritje që të ketë një farë efekti nga zgjedhjet. Mirëpo, duhet të marrim parasysh që edhe terrenin nuk e kemi shumë të qartë.

Një pjesë e madhe e popullatës e kanë kaluar. Por, zona rurale mund të kenë një risk më të lartë duhet të presin fundin e majit për ta kuptuar vërtetë. Java e 3-4 e majit do na tregojë më qartë këtë gjë”, tha Alimehmeti.


Previous articlePas 6 muajsh hapen lokalet por vetem në ambientet e jashtme/ Klientët duke ngrënë me cadra pavarësisht shiut të madhShare:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *