Nuk është rasti i vetëm, por i përsëritur gjatë këtyre zgjedhjeve, ku kundërshtarët politikë bëjnë “paqe” mes tyre pavarësisht ngjysës së bluzës.

Gjatë numërimit të votave, PS dhe PD në Shkodër shtrëngojnë duart. Siç shihet dhe në foto, janë Paulin Stërkaj, deputet i PS dhe Greta Bardeli deputete në radhët e PD.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here