Ka përfunduar procesi i numërimit të votave në Devoll në 50 qendra votimi. Siç raporton gazetarja Ledjona Xheladinaj PD ka fituar.

Demokratët kanë arritur kështu të sigurojnë bastionin e tyre në këto zgjedhje. PD ka marrë 7762 vota në Devoll, PS 7603 dhe LSI 1216 vota.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here