Pedagogia Iris Luarasi e thotë hapur/ Në Shqipëri ka vajza që shesin trupin për një çantë

0
18Drejtuesja e qendrës “Linja e Këshillimit për Gra dhe Vajza”, Iris Luarasi tha në emisionin Bardh a Zi në ABC se të gjithë sot jemi dëshmitarë të pro*ti tuc ioni që ushtrohet në të gjithë vendin me studente dhe vajza më të reja në mosha.

“Të gjithë jemi dëshmitarë që ndodh pr os titucion në të gjithë Shqipërinë, me studente dhe goca të shkollës së mesme. Në fshatra, në qytete”, tha Luarasi.

Ajo shtoi se është shumë e trishtë kur shikon vajza t ë rej a që pros t uojnë për një çantë ndërsa theksoi se kjo shkon deri në nivele eksk ortash.

“Është shumë e keqe kur shikon vajza të reja kur pro stitu ojnë për një çantë. Ka edhe nivele eksk ortash.

.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here